Backstreet's Back Alright!

Dames en heren, jongens en meisjes,

Het is eindelijk zover: de nummers zijn gekozen, de drumvellen staan gespannen, de gitaren zijn gestemd, de stembanden zijn gestretcht en de haren zijn gekamd. Morgen duiken we de studio in om in de komende 6 weken ons tweede album op te gaan nemen en we hebben er heel veel zin in!

Minder goed nieuws is dat Luc de smerige lage frequenties niet zal gaan inspelen op deze plaat. Een masteropleiding kost tijd en er zitten jammer genoeg maar 24 uren in een dag.

Luc : “Na vijf meer dan dolle jaren waarin ik met de band vrijwel alle zalen in Nederland heb gezien, door België, Duitsland en Frankrijk heb mogen touren, een te gekke cd heb mogen uitbrengen en bovenal meer dan honderd te gekke concerten heb gespeeld, heb ik besloten om uit The Mad Trist te stappen. Doordat mijn Master ontzettend veel tijd van mij verlangt, kan ik niet langer de bassist zijn die ik vind dat de band verdient en die ik zelf graag zou willen zijn. Helemaal weg zal ik niet zijn omdat ik, zo vaak ik kan, nog met ze mee op pad ga, zij het in een andere rol. Iedereen ontzettend bedankt!”

We wensen Luc uiteraard super veel succes. Gelukkig hoeven we hem niet lang te missen aangezien hij uiteraard gezellig bij ons op bezoek komt in de studio, net als onze oude drummer Daan. Maar dat zullen jullie allemaal nog gaan zien de komende weken.

Inmiddels hebben we de perfecte vervanger gevonden voor Luc, we vonden hem in een groep mensen die wij vrienden noemen. Hij heet Ed van Hees en we zijn blij dat hij nu deel is van familie The Mad Trist.

Zo, genoeg geluld. Tijd voor actie! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, foto’s en filmpjes van het opname proces.

Liefde,

Jan, Arthur, Roy en Ed