Kaasvlees

Vrijdag heeft ieder bandlid op geheel eigen wijze zijn avond ingevuld met meditatieve en energie opladende bezigheden om uitgerust en wel te kunnen beginnen aan de afgelopen dagen. Zaterdag heerlijk (ahum) vroeg op voor onze show in Hoofddorp, waar blijkbaar niet zo heel veel mensen wonen. Toch een lekker dagje met, voor de verandering, een beetje zon.

Zondagmiddag hebben we boven de studio van onze vrienden van C-Mon & Kypski in Utrecht  gerepeteerd. Geen normale repetitie, nee nee,  met een gastmuzikant voor onze najaarstour,… mensen dat wordt mooi! Komt dat zien, komt dat zien! En luisteren natuurlijk. Daarna hebben we onze cover voor Giel nog een paar keer geoefend om vervolgens een biertje en wat kaasvlees te nuttigen bij onze manager. Voor 12 lagen we allemaal in ons bedje, want van kaasvlees wordt men gebruikelijk erg moe.

Vandaag weer heerlijk (AHUM!) vroeg ons bed uit voor ons bezoekje aan de 3FM studio, waar we in het ochtend programma van Giel maarliefst 3 nummers en een jingle hebben gespeeld. Alles ging verbazend goed zo vroeg in de ochtend zonder al te veel slaap. Zelfs onze cover, One van Swedish House Maffia, werd erg geapprecieerd door de luisteraars en iedereen in de studio. Nice!

Een heel fijn weekend en een goed begin van deze week, die nog meer fijns in petto heeft.