The M Team

Na twee weken rust weer een knallend weekend met 3 shows achter de rug!

Het weekend begint op het IO Festival in Delft, een groot feest van de Technische Universiteit waar toch meer meisjes op zitten dan je zou verwachten. Na nog enkele danspasjes bij Boemklatsch door naar onze bivak  te Amsterdam.

Zaterdag vroeg op, stevig ontbijt en op naar Indian Summer, in de regen…. maar dat mocht de pret niet drukken want er was voetbal. In een bouwkeet backstage de 1-0 overwinning gekeken met de heren van Moss en Di-Rect. Na het mooie optreden van Moss een hapje gegeten en met een opgevoerd golfkarretje onze hele santemekraam van A naar B gebracht, A-team style!

Terwijl tussen de buien door af en toe de zon scheen hebben we een lekkere set gespeeld voor vrolijke mensen in kleurige poncho’s. Daarna terug naar onze bivak in Amsterdam, waar we na ons gebruikelijke potje naakt-twister heerlijk in slaap zijn gevallen.

Zondag weer vroeg op, een nog steviger ontbijt, inpakken en wegwezen. Onze bus brengt ons naar Op den Tôffel in Vierlingsbeek, een gratis festival met een erg leuke programmering waar we helaas niet heel veel van hebben kunnen meepikken. Dat werd goed gemaakt door een prachtig intiem optreden van Blaudzun in een klein kerkje.

Wat een weekend :)