Van Gent naar Oss


Zo zo zo! Het was weer een mooi weekend. Na donderdag gerepeteerd te hebben en met de batterijen opgeladen vertrokken we vrijdagmiddag naar Gent om samen met Wallace Vanborn de Charlatan op stelten te gaan zetten. Als speciale gast in ons bandbusje zat onze vrind Jonathan Vos om een mooie “Day in the life” foto reportage te schieten. Nicer!
We hoeven aan de vrijdag daarom niet veel woorden vuil te maken, check binnenkort die foto’s !
Toch een paar woorden die we alsnog vuil maken: Vedett, Stoofpot met Camembert, Discobal, Wallace frickin’ Vanborn. Dank u wel Gent!

En toen was het op een bepaald moment zaterdag en zaten we weer in ons busje, ditmaal op weg naar de Groene Engel in Oss. Nadat we de hele heenreis een bepaald lied van ene Jos met een zachte g gezongen hadden om ons voor te bereiden bleek het bij aankomst allemaal reuze mee te vallen. Wat een mooie zaal! Onze lichtkoning was zich al aan het uitleven en we zijn snel gaan soundchecken. De avond werd afgetrapt door het beukende Bandito die het hele gebouw deden trillen. Vervolgens onze Belgische maten van Wallace Vanborn van de dag ervoor met weer een kickass show.
Daarna was het aan ons, dit was onze tweede show met onze gastviolist Einar Ihle en het was vet! Een uur later rolden we bezweet en voldaan van het podium. Thank you Oss!