Wind Of Change

Na een geweldige tijd en vooral een super 2010, heb ik besloten om te stoppen als drummer van The Mad Trist. Alles in mij zegt dat het tijd is voor een andere weg. Ik vind het erg jammer en ga het zeker missen (al blijf ik waarschijnlijk wel in een andere rol bij de band betrokken). Maar ook kijk ik met plezier uit naar al het nieuwe wat komen gaat. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd en wens de jongens heel veel succes in de toekomst.

Daan

Ook al vinden we het heel erg dat we Daan als bandlid kwijtraken begrijpen we heel goed waarom hij ervoor heeft gekozen. Gelukkig heeft hij aangegeven niet helemaal te verdwijnen zodat we hem niet teveel hoeven missen.
Natuurlijk gaan wij gewoon door met The Mad Trist en zijn we momenteel druk bezig met het schrijven aan de opvolger van Pay The Piper. Ondertussen gaan we hard op zoek om iemand te vinden die de grote schoenen van Daan kan vullen.

Arthur, Jan & Luc